2014. okt 22.

Fotball-drónok

írta: vinersniccel
Fotball-drónok

#1. 2014. szeptember 27. Arsenal - Tottenham 1:1. Semmi extra, az Ágyúsok otthon ikszeltek a Szpörsszel. A különleges a meccsben, hogy fent van tecsőn a meccs második, Arsenalos gólja, amit Alex Oxlade-Chamberlain vágott, itt nézhetitek meg:

 

Stadion kicsit tele, mi van ha megőrül a drónci és beleszakít a tömegbe? Egyébként az Emirates meg bitangul néz ki az estében.

#2. Finomnak ígérkezett a 2014. október 14-én rendezett Szerbia - Albánia focimeccs, melynek a közelmúlt történelme kellemesen puskaporos atmoszférát biztosított. Már már úgy tűnt, hogy az első félidő rendben lezajlik, de akkor jött a 40. perc és az albán miniszterelnök öccse, aki volt olyan "bátor", hogy egy DJI Phantommal egy albán zászlót kezdett el húzogatni a szerbek előtt, akiknek persze elgurult a gyógyszerük, le is kapták a zászlót is, drónt is, erre meg az albánok kezdtek éktelen pofozkodásba, és aminek a vége az lett, hogy az angol spori lefújta a meccset Az érintettek jelentős büntetésre, pontlevonásra számíthatnak. Tiszta Rejtő Jenő a sztori.

#3. 2014. október 18. Man City - Tottenham: 4:1. Úgy tűnik, hogy a Tottenham fanok között az átlagosnál  nagyobb a drónozók penetrációja, mert megint egy Szpörsz meccsen került elő a szerkezet, igaz, itt sok ö'öm é bódottá nem termett, egyrészt mert kisámfázták a Spurs-t, mint Moniqu Cuvée-t jobb napjaiban, másrészt az embert még le is tartóztatták, úgyhogy itt videóval nem szolgálhatok, viszont emberünk tipia a ta tét hátom évet mi at, leüli a vétén!

A fentiek sajnos nem a képzelet szülte esetek, hanem kiragadott, elhíresült példák. Van még rengeteg ilyen videó youtubon, főleg angol focimeccsekről. A probléma adott, mert baj lehet belőle bőven. Ledobhatnak bombát, vegyi anyagot, vagy csak egy bunyót kiváltó zászlót és máris háttérbe szorul a sport szelleme. A kérdés inkább, hogy hogyan lehetne megakadályozni az ilyen eseteket? Hálóval? A 2,4 Ghz-es és 5 Ghz-es frekvenciák zavarásával a stadionok környékén? Megoldást kell találni. Ja és SZABÁLYOZÁST! RE-GU-LA-TE-IT!

Szólj hozzá

foci botrány futball drón Szerbia Albánia Anglia EB Phantom DJI