2016. feb 09.

DrónAjánló #1

írta: vinersniccel
DrónAjánló #1

Elég gyakran járom a különböző webshopokat, és sokszor találkozom nagyon jó akciókkal. Ezek az akciók legtöbbször csak limitált ideig tartanak, így ha nem lóg valaki folyamatosan ezeken az oldalakon, akkor könnyen lemarad róluk. Ebben segítek most újonnan induló cikksorozatommal, melyben m bemutatom, hogy mik az aktuális akciók, különösen azokra a drónokra fókuszálva, amik valamiért érdekesek, különlegesek, vagy éppen teszteltem őket személyesen. Igyekszem főleg az európai raktárakra koncentrálni, mert ha onnan rendeltek, akkor nem kell vámot, áfát fizetni.

Két fontos tanács:

1. Figyeljetek mindig oda, hogy az EU Warehouse legyen kiválasztva, mert egy rosszul megválasztott raktár kiválasztása nem csak a szállítási költséget tolja meg, de a számla vége is több lehet akár 30+%-al is

2. Mindig biztosítással rendeljetek. Az a pár plusz dollár, euró tényleg nem nagy ár azért a nyugalomért cserébe, hogy ha megtetszik a postásnak a csomag, sosem látod viszont se a pénzedet, se a drónodat.

Ezek közül ma a Gearbest.com akcióit veszem ma górcső alá és rögtön egy olyan géppel kezdem, amit a karácsonyi szezonban volt szerencsém személyesen is tesztelni, ez pedig a HUAJUN W609-7, mely a maga nemében zseniális ár/érték aránnyal bír, hiszen egy szó szerint bazinagy hatrotoros (!!!) hexakopterről van szó, melyhez bónuszként egy jó minőségű kamerát és egy FPV monitort is kapott, sőt, RC drón létére még kint is megállja a helyét. A drón tesztjét itt olvashatjátok és ide kattintva lehet megrendelni, most 50% kedvezménnyel 116 dollár.

W609-7

Mai második versenyzőnk a Cheerson CX-20 (klikk a rendeléshez), ami egy GPS-es quadkopter, 10-15 perces repülési idővel, gimbal és GoPro kompatibilitással. Ezt szintén volt szerencsém tavaly tesztelni, kezdő gépnek tökéletes választás, de csak kinti repülésre ajánlom, szobába túl nagy és erős. Most 68% kedvezménnyel 208 dollár.

CX20

A harmadik ma GPTOYS H2O Aviax (klikk), ami személyesen nem járt nálam, de mindenképpen figyelmet érdemel és nem csak az 51%-os kedvezmény miatt, hanem mert vízálló jószágról van szó!

H2O

És itt egy videó a vízállóságról:

 Jó böngészést!

Szólj hozzá

ajánló ajándék H2O Drón CX20 HUAJUN W609 Cheerson AVIAX Vízálló gearbest.com