Doktor Drón

doktordron.blogja@gmail.com

2017. máj 25.

DJI - Spark - Capture Every Moment

írta: vinersniccel
DJI - Spark - Capture Every Moment

És nem kamu!

Tovább Szólj hozzá

drone drón Google drónok Spark DJI multikopter FPV drónvideó multirotor Drón

2016. nov 28.

Akciós Phantom 3 Advanced és Hubsan drónok!

írta: vinersniccel
Akciós Phantom 3 Advanced és Hubsan drónok!

Az alábbi két kóddal a Gearbestről kedvezményesen tudtok drónt rendelni. Ha innen rendeltek mindig jelöljétek be a biztosítást.

Ne felejtsétek el MINDIG bejelölni a " Add Shipping Insurance to your order" opciót, mely egy kicsit megdrágítja a vásárlást, cserébe nem kell izgulni, hogy megjön-e vagy sem.

Célszerű az Express shippinget választani, mert akkor biztosan megérkezik időben.

És akkor jöjjenek a kuponokódok, melyet a Checkoutnál kell beírni:

BX4A : Hubsan H501S X4 . Komoly kis drón, GPS-el, a nagyokra jellemző funkciókkal. Azért azt vegyétek figyelembe, hogy méreténél fogva a nagyobb széllökéseket nem tűri jól, azért jól el lehet vele szórakozni.

Funkciók:

  • 5.8G FPV Élő videókép a távirányító 3,7 collos ...
Tovább Szólj hozzá

karácsony ajándék leárazás kupon drón kuponkód Phantom DJI Hubsan gearbest.com

2016. feb 16.

Tavaszi alkatrész akciók

írta: vinersniccel
Tavaszi alkatrész akciók

A Gearbest újabb akciókkal jött ki, itt találjátok:

http://www.gearbest.com/promotion-rc-accessories-special-384.html

Különböző játék quadcopterek, RC autók, alkatrészek, rotorok, motorok, akksik és minden egyéb, ami szem szájnak ingere akciós most. A honlapon márka szerint vannak sorolva az árucikkek. Nagyon fontos, hogy rendeléskor a Warehouse option-t állítsátok EU-ra! Előfordulhat, hogy pont nincs EU-s raktáron az adott áru, de csak az EU-ból jövő rendelések esetén nem kell vámot és áfát fizetni.

Tovább Szólj hozzá

reklám akció alkatrész walkera drón quadcopter gearbest.com mjx

2016. feb 09.

DrónAjánló #1

írta: vinersniccel
DrónAjánló #1

Elég gyakran járom a különböző webshopokat, és sokszor találkozom nagyon jó akciókkal. Ezek az akciók legtöbbször csak limitált ideig tartanak, így ha nem lóg valaki folyamatosan ezeken az oldalakon, akkor könnyen lemarad róluk. Ebben segítek most újonnan induló cikksorozatommal, melyben m bemutatom, hogy mik az aktuális akciók, különösen azokra a drónokra fókuszálva, amik valamiért érdekesek, különlegesek, vagy éppen teszteltem őket személyesen. Igyekszem főleg az európai raktárakra koncentrálni, mert ha onnan rendeltek, akkor nem kell vámot, áfát fizetni.

Két fontos tanács:

1. Figyeljetek mindig oda, hogy az EU Warehouse legyen kiválasztva, mert egy rosszul megválasztott raktár kiválasztása nem csak a szállítási költséget ...

Tovább Szólj hozzá

ajánló ajándék H2O Drón CX20 HUAJUN W609 Cheerson AVIAX Vízálló gearbest.com

2015. dec 28.

Egy kis karácsonyi csoda

írta: vinersniccel
Egy kis karácsonyi csoda

A tegnapi nap folyamán kaptam egy újabb bejelentést egy megtalált drónról. Olvasónk ezt írta:

Kedves Doktor Drón! :)

A mai napon találtam a hűvösvölgyi Nagyréten egy narancssárga színű, mjx rc márkájú drónt. (Képek csatolva.) A kvadrokopter kis mértékben sérült. Törött, de megragasztható az egyik talpa, az egyik karján a propeller védőkeretét, illetve az egyik kart nem végzetes nyomódás érte. Az aksi épnek tűnik, természetesen lemerült. A napok ködös időjárásának viszontagságait az elektronika nem tudom hogyan viselte. Ránézésre működőképesnek tűnik.
 
Jó általános állapotára való tekintettel örömmel otthonába bocsátanám, ha jelentkezik a gazdája. Ebben kérném segítségedet.
Ezen az email címen ...
Tovább Szólj hozzá

karácsony elveszett talált megkerült drón

2015. dec 13.

A drónvásárlás kiskátéja #4: Karácsony 2015 - második rész

írta: vinersniccel
A drónvásárlás kiskátéja #4: Karácsony 2015 - második rész

Ebben az írásban a tegnap beharangozott Tarantula X6-t mutatom be. A Syma X5SW és WLToys V686G-t holnap tesztelem. 

Az X6 név ne tévesszen meg senkit, quadról lesz szó. Bár nem kapunk hozzá előképet és bizonyos alkatrészeinek minősége hagy némi kívánnivalót maguk után, ez a gép az egyik kedvencem. Nem csak a számomra tetszetős design miatt, hanem mert egy nagyon szépen reptethető gépről van szó, mely jó kamerával és rezgéscsillapítással is rendelkezik.

A doboz tartalmazza a gépet felszerelt lábak nélkül, a lábat, a távot, a kamerát, a kamera felfüggesztést, egy 1200mah akkumulátort, töltőt, a rotorvédő kereteket, egy microSD kártyát, és a hozzávaló kártyaolvasót. Rögtön kezdjük egy negatívummal: a rotorvédő keretek ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása